Ontharingsbehandelingen

Ontharingsbehandelingen

Heeft u last van overtollig haar in uw gezicht? Bij Optima Derma helpen we u graag, vriendelijk en discreet. Door middel van elektrische epilatie zorgen we voor een forse vermindering van de haargroei. In de meeste gevallen leidt de behandeling tot blijvende verwijdering van de haren. Soms kan het daarbij nodig zijn één tot twee keer per jaar een onderhoudsbehandeling uit te voeren.

Elektrische epilatie

Bij elektrische epilatie wordt een minuscuul naaldje in het haarzakje gebracht. Vervolgens wordt het haarzakje enkele seconden onder stroom gezet, waardoor de haar beschadigd en vernietigd wordt. De haren worden één voor één behandeld, waarna er dunnere en zwakkere haren terug komen. Deze dienen opnieuw behandeld te worden. De behandelperiode varieert van enkele maanden tot enkele jaren, afhankelijk van de grootte van het oppervlak dat u wilt laten ontharen.

Behandeling van restbeharing na licht- of lasertherapie

Heeft u licht- of lasertherapie gehad? Dan blijft er vaak wat restbeharing achter. Bij Optima Derma kunnen we u van dienst zijn met het behandelen van deze restbeharing na licht- of lasertherapie.

Wilt u meer weten over ontharingsbehandelingen door Optima Derma? Neem contact met ons op!