Over optima derma

Over ons

Optima Derma is een paramedische praktijk voor huidtherapie, oedeemtherapie en het aanmeten van elastische steunkousen. Wij behandelen zowel gezonde als zieke en beschadigde huid. Van acnetherapie tot littekentherapie, ontharingsbehandelingen en oedeemtherapie, wij bieden alle veelvoorkomende behandelingen. Centraal bij onze therapieën staat niet alleen het resultaat, maar ook de manier waarop we dat bereiken: in een prettige sfeer en met wederzijds vertrouwen van en naar onze patiënten.

Het gezicht achter Optima Derma is Patricia Jansen. Patricia is in 1993 afgestudeerd als huid- en oedeemtherapeut en is sindsdien werkzaam in het vak. Geboren in het Noord-Hollandse Schagen, is zij in 2010 naar Schijndel verhuisd. Hier is zij met Optima Derma gevestigd in paramedisch centrum Mednetwerk, waar zij samen met collega’s op het gebied van fysiotherapie, podotherapie, diëtetiek en osteopathie onder één dak werkt.

Voor het beroep van huidtherapeut, dat binnen de gezondheidszorg valt, is een vierjarige hbo-opleiding vereist. Optima Derma is aangesloten bij het kwaliteitsregister Paramedici, is erkend lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en voldoet aan de wet BIG (Wet op de Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg).

Wilt u meer weten over ons? Neem gerust contact met ons op!